Office 2019 Thuisgebruik en Studenten Licentie + Download

Speciale prijs € 14,99 Normale prijs € 99,00

  Waarom CXCSoftware?

 • Direct ontvangst per Email!
 • Alleen Officiële licenties
 • Proffesionele Ondersteuning
 • 100% Online Activatie Garantie

 • Webwinkel Keurmerk

Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten - Officiele Microsoft Download Licentie

U ontvangt binnen 1 minuut de officiele Nieuwe Licentie code per email en kunt deze activeren op uw Microsoft Account via de Officiele Microsoft Office website.

CXCSoftware geeft op deze licentie 100% Online Activatie Garantie

De Thuisgebruik en Studenten Editie bevat de volgende Office programma's :

 • Word 2019
 • Excel 2019
 • PowerPoint 2019
 • OneNote 2019
 • OneDrive 2019

Let op! Deze versie van Office 2019 is niet geschikt voor MAC!

Office 2019
Maak je computer compleet met Microsoft Office Thuisgebruik en Studenten 2019 Nederlands(NL).
Met dit pakket beschik je over de nieuwste versies van Word, Excel, Powerpoint en OneNote, Outlook. 
Bewerk bestanden vanaf je computer, of benader ze vanuit de cloud via OneDrive.
De beste optie voor gezinnen die Office op één computer met Windows willen gebruiken. Dankzij tijdbesparende functies en een sobere, modern ogende vormgeving in alle programma's bent u veel minder tijd kwijt aan uw opdrachten voor school en uw persoonlijke projecten. Bovendien kunt u uw documenten opslaan in de cloud op SkyDrive zodat u vrijwel overal toegang tot uw documenten hebt.

Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten is een perfecte tool om u te helpen uw dagelijkse huisactiviteiten uit te voeren . Installeer het op uw apparaat en laat het u door creatieve opties leiden. Wil een brief schrijven aan een familielid op afstand en hen uitnodigen voor een familiereünie. U kunt dat doen met Microsoft Office Word 2019. Het programma biedt een verscheidenheid aan lettertypen en stijlen, die zeker van pas zullen komen als u uw notitie iets meer flair wilt geven.

Microsoft Excel is een perfect hulpmiddel om te gebruiken wanneer u het huisbudget wilt berekenen. Voer eenvoudig de cijfers in en laat de software zijn magie doen. Excel is ook een perfecte oplossing voor andere soorten berekeningen, het maken van grafieken, enz. Het is een programma waarvoor uw thuiskantoor u zal bedanken.

Microsoft Office PowerPoint is een zeer handig hulpmiddel om het bericht op een flitsende manier over te brengen. Wil je je ouders overtuigen om een ​​huisdier voor je te kopen? Waarom geen presentatie geven met alle redenen waarom u er een verdient. Het werkt ook perfect tijdens familiefuncties, waar je een diavoorstelling kunt samenstellen ter herinnering aan alle gekken en gekkigheid die jij en je familieleden in de voorbije dagen deden.

Perfect voor studenten

Het leven van studenten is niet eenvoudig. Met alle druk om de cijfers hoog te houden en een goede indruk te maken, is het moeilijk om je volledig op iets te concentreren. Dankzij het Microsoft Office Student 2019-pakket kunt u ten minste een deel van de verantwoordelijkheid overlaten aan de software. Bijvoorbeeld Microsoft Word 2019 - een zeer handige tool voor studenten van alle leeftijden . Hiermee zullen uw essays altijd een lust voor het oog zijn en geformatteerd volgens de hoogste MBA-normen. Selectie van lettertypen en stijlen, aanpasbare marges, kop- en voetteksten, referenties - alle noodzakelijke componenten van een geweldig schoolschrift verzameld in één programma.

Een ander zeer handig hulpmiddel voor studenten om te gebruiken is Microsoft Office Excel. Het is niet alleen perfecte software voor allerlei soorten berekeningen, maar het kan ook worden gebruikt voor het maken van grafieken en tabellen, die een aanvulling vormen op essays, presentaties en meer.

Over presentaties gesproken, Microsoft Office PowerPoint. Een krachtig hulpmiddel voor het maken van diavoorstellingen, perfect om presentaties aantrekkelijker te maken. De software biedt verschillende soorten overgangen, verbeteringen en meer, waardoor elke diavoorstelling uniek en spectaculair is.

Office 2019 Licentie vorm
Het Office 2019 Thuisgebruik en Zelfstandigen pakket is een eenmalige aankoop en is dus geen abonnements vorm zoals dit het geval was bij Office 365.
U koopt 1 keer een licentie code en kunt dan onbeperkt gebruik maken van Office 2019.
U betaalt eenmalig en kunt het zonder verdere abonnementskosten altijd blijven gebruiken. 
U kunt het programma later overzetten naar een andere computer, na bijvoorbeeld een crash of aanschaf van uw nieuwe computer.

Office 2019 Download informatie:
U kunt Office 2019 na registratie gratis downloaden van de Microsoft servers een installatie DVD is dus niet meer vereist.
Het enige wat u nodig heeft is een geldig Office 2019 licentie code die u bij bestelling van dit product direct na betaling van ons per email ontvangt.

 

Nieuw in Office 2019:
 • Bring visual interest to your documents, worksheets, and presentations by inserting Scalable Vector Graphics (SVG) that have filters applied to them.
 • Translate words, phrases, and other text selections to another language with MS Translator.
 • Convert ink to shapes, write out complex math problems, highlight text, and more. Use a finger or a pen. A mouse works too!
 • Turn on audio cues to guide you as you work. Audio cues are part of sound effects, which you can find in Options > Ease of Access.

Kenmerken Office 2019 Thuisgebruik en Studenten:

 • Multifunctioneel softwarepakket voor gebruik thuis en op school. Gebruik Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Studenten vanuit uw woonkamer of tijdens de voorbereiding op de lessen.

 • Alle benodigdheden onder één dak. Ontdek alle opties van Word, Excel en PowerPoint. Wijzig lettertypen, maak tabellen en grafieken, voeg effecten toe aan uw presentaties.

 • Maak wollige teksten, prachtige presentaties en informatieve spreadsheets. Met elk onderdeel van de Office 2019-suite kan je werk zoveel indrukwekkender zijn.

 • Verbeterde suite-opties. Ontdek nieuwe functies en gebruik ze in uw documenten.

 • Eenmalige aankoop. Koop de suite één keer en geniet van de levenslange licentie.

 

Office 2019 Activatie instructies
Het downloaden en installeren van Office 2019 gaat zeer makkelijk in enkele stappen.
U vindt Download en Installatie procedure onder uw Productcode in uw email.
CXCSoftware maakt alleen gebruik van officiele download links van Microsoft zelf zodat u zeker bent van legitieme software.

Belangrijk!
Veel aanbieders bieden office 2019 licenties aan die alleen maar telefonisch zijn te activeren.
Deze licenties zijn niet nieuw! Een volledig nieuwe licentie is altijd online te activeren.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Office 2019 Thuisgebruik en Studenten Licentie + Download
2