Windows 10 Home Nederlands 32/64-Bit Activatie Download

Speciale prijs € 14,99 Normale prijs € 19,99

  Waarom CXCSoftware?

  • Direct ontvangst per Email!
  • Alleen Officiële licenties
  • Proffesionele Ondersteuning
  • 100% Online Activatie Garantie

  • Webwinkel Keurmerk

Windows 10 Home Nederlands 32/64-bit OEM Licentie inclusief Installatiemedia Download.

Activeren en gebruik van deze Windows 10 Home Licentie:
U ontvangt direct na bestelling per email een officiele Windows 10 Home licentiecode en instructies voor het downloaden en aanmaken van de laatste versie van installatie media voor Windows 10 Home op USB of DVD. 

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin je favoriete features van Windows 7 en 8.1 samenkomen. 
Op een vertrouwde, persoonlijke en veilige manier. Op al je apparaten. 

Vertrouwd vanaf Start
Je bent al vertrouwd met het Startmenu, de taakbalk en het bureaublad. Live-tegels houden je op de hoogte van de belangrijkste zaken.
Windows 10 is ontwikkeld met de gedachte dat het compatibel moet zijn met bestaande hardware, software en randapparatuur.
Doordat updates automatisch worden gedownload, blijven functies en beveiliging tijdens de hele ondersteunde levensduur van je apparaat up-to-date.
Geweldige manieren om sneller te werken

Windows 10 geeft je absoluut de beste ervaring bij alles wat je doet. Door eenvoudig meerdere apps op je scherm vast te maken en de grootte aan te passen kun je meer doen. Al je geopende taken zie je in één weergave en als je meer ruimte nodig hebt of onderwerpen per project wilt indelen, zoals Office-apps voor werk en games voor ontspanning, maak je een virtueel bureaublad.
Het mooiste scherm is het scherm waarop je werkt

In Windows 10 worden jouw apps op alle apparaten en in elke modus niet alleen kraakhelder weergegeven maar werken ook supersnel, zelfs als je tussen apps schakelt3.

Windows zorgt dat je optimaal profiteert van je apparaten en activiteiten. Schermfuncties passen zich automatisch aan, zodat je soepel kunt navigeren; apps passen zich automatisch aan de grootte van het scherm aan3. Je kunt op elk moment van desktop- naar tabletmodus gaan, in de wetenschap dat het afgebeelde helder zichtbaar blijft en zich soepel vormt.
Méér dan browsen

Edge is de gloednieuwe browser waarmee je online meer kunt dan alleen browsen. Ervaar de sensatie om rechtstreeks te kunnen schrijven of typen op webpagina’s. Verwijder alle overbodige zaken uit je online artikelen.
Ingebouwde apps die op al je apparaten werken

Windows 10 wordt geleverd met geweldige apps5 als Kaarten, Foto's, Mail en Agenda, Groove en Films en tv. En deze apps gebruiken OneDrive om alle informatie op te slaan en naadloos te synchroniseren op al je Windows 10-apparaten, zo houd je alles binnen handbereik.
Bij ons ben je in goede handen

Windows 10 is het meest veilige Windows dat we ooit hebben gemaakt. Tijdens de gehele levensduur van je apparaat word je ondersteund door uitgebreide beveiligingsfuncties die je beschermen tegen virussen, malware en zelfs phishing.
De nieuwe Windows Store is dé plek voor al je favoriete zaken

De nieuwe Windows Store: een one-stop winkelervaring op elk Windows 10-apparaat. Blader op je pc, tablet of telefoon door de Store en download gratis en betaalde digitale content, zoals apps, games, muziek, films en tv-programma’s4.

De vijf redenen om over te gaan op Windows 10 Home
• Direct vertrouwd: Windows 10 combineert het beste van de Windows-versies die je al kent, zoals het nieuwe startmenu en je favoriete apps.
• Persoonlijke en natuurlijke ervaring: Met Windows 10 maak je het apparaat (zoals je pc of smartphone) écht persoonlijk. Windows herkent je en past de omgeving hierop aan.
• Op al je apparaten: Windows 10 werkt zó dat jij altijd het prettigst werkt. Of je nu met je telefoon, tablet of pc werkt.
• Blijf productief: Door snel te starten, een goed overzicht en handige apps blijf je op de hoogte én krijg je dingen gedaan. Met de nieuwe browser Edge wordt surfen over het web een compleet nieuwe ervaring.

Windows 10 Home Productactivatie & Installatie
U ontvang per email uw persoonlijke licentie code voor Windows 10 Home en de instructies voor het aanmaken van de installatiemedia op USB/DVD.
U kunt deze installatiemedia daarna gebruiken om een nieuwe installatie conform de OEM voorwaarden te doen van Windows 10 Home 32/64bit Nederlands/Engels.
32/64 bit en de taal is afhankelijk van de gekozen versie en taal bij het aanmaken van de installatiemedia.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Windows 10 Home Nederlands 32/64-Bit Activatie Download
1