Windows 11 Pro Nederlands Activatie Download

Special Price €9,99 Regular Price €59,99
SKU
00889842905885
Size Chart

  Waarom CXCSoftware?

  • Direct ontvangst per Email!
  • Alleen Officiële licenties
  • Proffesionele Ondersteuning
  • 100% Online Activatie Garantie

  • Webwinkel Keurmerk

Windows 11 Pro (Professional) Nederlands 32/64-bit OEM Licentie inclusief Installatie media Download.

Activeren en gebruik van deze Windows 11 Pro Licentie/productcode:
U ontvangt direct na bestelling per email een officiele Microsoft Windows 11 Pro licentiecode en instructies voor het downloaden en aanmaken van de laatste versie van installatie media voor Windows 11 Pro op USB of DVD. 

Windows 11 Pro is de nieuwste versie van Windows waarin je favoriete features van Windows 7 en 8.1 samenkomen. 
Op een vertrouwde, persoonlijke en veilige manier. Op al je apparaten. 

Vertrouwd vanaf Start

Een nieuwe Windows-ervaring die je dichter bij de mensen en dingen brengt waar je van houdt.

Een frisse blik 

Windows 11 home biedt een rustige en creatieve ruimte waar je je passies kunt nastreven door middel van een frisse ervaring. Van een verjongd Startmenu tot nieuwe manieren om verbinding te maken met je favoriete mensen, nieuws, games en inhoud: Windows 11 is de plek om op een natuurlijke manier te denken, je uit te drukken en te creëren.

Je productiviteit maximaliseren

Krijg eenvoudig toegang tot alle apps die je nodig hebt en multitask met gemak met tools zoals Snap-indelingen, bureaubladen en een nieuwe, intuïtievere redocking-ervaring.

Nieuwe manieren om te verbinden

Maak rechtstreeks vanaf je desktop contact met de mensen om wie je geeft met Microsoft Teams. Bel of chat gratis, ongeacht het apparaat waarop men zich bevindt.

Jouw inhoud, samengesteld door jou

Met Microsoft Edge en een groot aantal widgets waaruit je kunt kiezen, kun je snel op de hoogte blijven van het nieuws, de informatie en het entertainment dat je het belangrijkst vindt.


De vijf redenen om over te gaan op Windows 11 Pro
• Direct vertrouwd: Windows 11 combineert het beste van de Windows-versies die je al kent, zoals het nieuwe startmenu en je favoriete apps.
• Persoonlijke en natuurlijke ervaring: Met Windows 11 Pro maak je het apparaat (zoals je pc of smartphone) écht persoonlijk. Windows herkent je en past de omgeving hierop aan.
• Op al je apparaten: Windows 11 werkt zó dat jij altijd het prettigst werkt. Of je nu met je telefoon, tablet of pc werkt.
• Blijf productief: Door snel te starten, een goed overzicht en handige apps blijf je op de hoogte én krijg je dingen gedaan. Met de nieuwe browser Edge wordt surfen over het web een compleet nieuwe ervaring.

Windows 11 Pro Productactivatie & Installatie
U ontvang per email uw persoonlijke licentie code voor Windows 11 Pro en de instructies voor het aanmaken van de installatiemedia op USB/DVD.
U kunt deze installatiemedia daarna gebruiken om een nieuwe installatie conform de OEM voorwaarden te doen van Windows 10 Pro 32/64bit Nederlands/Engels.
32/64 bit en de taal is afhankelijk van de gekozen versie en taal bij het aanmaken van de installatiemedia.

0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Windows 11 Pro Nederlands Activatie Download
9